Saimaa Pils 4,5 %

Saimaa Pils on suodatettu, kullankeltainen ja runsaasti humaloitu täysmallasolut. Pohjahiivaoluen kevyen maltainen maku syntyy kotimaisilla pelloilla kasvaneista ohramaltaista. Helposti nautittavan ja raikkaan makunautinnon viimeistelevät perinteiset Keski-Eurooppalaiset humalalajikkeet.
Mikkelissä luonnonkauniin Saimaan rannalla valmistettavat Saimaa-oluet syntyvät vuosisataisia olutperinteitä vaalien ilman lisä- ja säilöntäaineita.

4,5 %

Alkoholia 4,5 %
Väri13,0 EBC
Katkerot34,0 EBU

10,8° P

Kantavierre10,8° P
Alkoholia4,5 %
Väri13,0 EBC
Katkerot34,0 EBU
Kantavierre10,8° P
Saimaan Juomatehtaan tuotteille on myönnetty avainlippu ensimmäisenä suomalaisena pienpanimona.

Tuotteen kotimaisuusaste on suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta.Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset raaka-aineista ja työstä aina laitekustannuksiin.
Kotimaisuusaste 81 %

Tölkki, 500 ml
Pakkaukset

Kala- ja kanaruoat
Mausteiset grilliruoat ja makkarat

Ruokasuositukset

6-8 °C

Tarjoilulämpötila

41,0 kcal

Energiaa  (100 ml)
Pakkaukset
Ruokasuositukset
Tarjoilulämpötila
Energiaa  (100 ml)

Raaka-aineet ja alkuperä

Entsyymi

Suomi

Magnum-humala

Saksa

Saaz-humala

Tšekki

Pilsnermallas

Suomi

Pohjahiiva

Belgia

Luonnonkauniin Saimaan rannalla syntyvät kullankeltaiset ja raikkaat Saimaa-oluet. Ne valmistetaan käsityönä kotimaisesta viljasta ilman lisä- ja säilöntäaineita.